Wat wij doen bij Coca-Cola!

Over​ ​Coca-Cola​ ​European​ ​Partners

Coca-Cola European Partners koopt in de rol van bottelaar het siroopconcentraat van The Coca-Cola Company. Op deze wijze worden in combinatie met andere ingrediënten de producten vervaardigd. Daarnaast verzorgen we, onafhankelijk van The Coca-Cola Company, de marketing, productie en distributie van andere frisdrankmerken in bepaalde regio's. Coca-Cola European Partners werkt samen met klanten in West-Europa om al deze producten op de markt te brengen, zodat de consument er uiteindelijk van kan genieten. Je kunt ons dan ook overal tegenkomen: op snelwegen in de vorm van een Coca-Cola-vrachtwagen of in de plaatselijke supermarkt als Coca-Cola-promotie.

Samen met leveranciers werkt Supply Chain eraan om de nodige ingrediënten, materialen en diensten voor het productieproces te bemachtigen.

Mensen binnen de afdelingen techniek, engineering, gezondheid en veiligheid, kwaliteitscontrole, load planning, stock management en logistiek werken nauw samen. Zo zorgen zij ervoor dat onze producten veilig worden geproduceerd en gedistribueerd, met behoud van hoge kwaliteit en zo min mogelijk verspilling. De fabrieken worden ondersteund door specialistische teams op het gebied van recycling, operational excellence en machines. Samen zorgen zij ervoor dat onze CRS - en commerciële doelstellingen bereikt worden.

Waarom​ ​kiezen​ ​voor​ ​Coca-Cola European Partners?

Werken bij Coca-Cola European Partners staat gegarandeerd voor een leerzame en geweldige tijd. Je werkt in een informele werkomgeving met meer dan 800 inspirerende en internationale collega’s. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling (o.a. door leren on the job en een e-academy).

Werken​ ​binnen​ ​Coca-Cola​ ​European​ ​Partners​ ​is

Dynamisch: geen dag is hetzelfde en dit geldt eigenlijk voor alle functies binnen onze organisatie. Ben jij iemand die goed functioneert in een snelle cultuur, iemand die energie krijgt van hectiek en dynamiek – dan pas je in ons team!

Afwisselend: in overleg met de medewerkers zorgen wij er voor dat je op meerdere plekken kunt werken. Dit zorgt niet alleen voor afwisseling, maar zorgt er ook voor dat je je collega’s kunt helpen en daarbij ook eens met een andere ‘bril’ op naar het proces kijkt. Biedt de kans om verder te groeien: ambitie en groei zit in ons dna. Daarom hebben onze medewerkers gezonde ambitie, maar zijn er ook loopbaanmogelijkheden binnen de organisatie.

Uiteraard moet je deze kansen wel zelf pakken!

No nonsense en doen: wij zijn een bottelaar en sales organisatie van The Coca-Cola Company. Doen is bij ons voor iedereen een ‘middle name’. De lijnen zijn kort en de communicatie open. Met elkaar zorgen wij ervoor dat de klant het juiste product in de schappen heeft staan.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert.

Maak een Jobalert