Lab Technician

Wil jij werken voor de grootste frisdrankmerken ter wereld en consumenten met deze merken inspireren?

Informatie

 • HBO
 • WO
 • Techniek
 • Dongen, Nederland

Van een geheim recept tot een uniek idee en tradities waar we erg trots op zijn: wij werken aan de toekomst. Coca-Cola European Partners (CCEP) is een van de grootste producenten in de sector van Fast Moving Consumer Goods (FMCG) in Europa en de grootste onafhankelijke bottelaar van Coca-Cola. In 13 verschillende landen maken, verkopen en distribueren onze medewerkers de populairste frisdranken ter wereld voor meer dan 300 miljoen mensen. Ons portfolio omvat merken als Coca-Cola®, Fanta® en Capri-Sun®.

Toonaangevende merken, geweldige mensen, groei en de beloning die daarmee gepaard gaat: dat zijn de ingrediënten voor succes. Dat succes is echter alleen mogelijk omdat onze bekwame managers allemaal streven naar meer en betere resultaten van onze mensen en systemen, het verleggen van grenzen en de strenge eisen en de uitdagingen van een dynamisch bedrijf als het onze.

Als Lab Technician ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten. Je acteert als coach voor de operationele teams en zorgt dat kwaliteit steeds als hoogste prioriteit wordt ervaren. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van kritische kwaliteitscontroles, welke zowel door jezelf als door de operatoren worden uitgevoerd. Naast deze kwaliteitscontroles ben je ook verantwoordelijk voor de eindkwaliteit en zorg je voor correctieve acties indien afwijkingen geconstateerd zijn t.o.v. onze strenge kwaliteitseisen. Je rapporteert aan de Team Leader Productie Upstream.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de kritische kwaliteitscontroles op onze producten.
 • Je bent verantwoordelijk voor de signalering van incidenten ten aanzien van de productkwaliteit en neemt correctieve maatregelen.
 • Je bent de coach op gebied van kwaliteit richting de operationele teams en zorgt voor opvolging van het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de lijn.
 • Je communiceert op een vlotte manier met onze Quality Assurance manager en bent in staat de richtlijnen te vertalen in een praktische uitvoering van taken.
 • Je bent verantwoordelijk voor de correcte kalibratie en het vastleggen van deze calibraties
 • Je bent tijdens interne en externe audits in staat om de auditoren te woord te staan met kennis van ons gehele keuringsplan en HACCP

Jouw profiel:

 • Je bezit een bachelor voedingsmiddelentechnologie of vergelijkbaar met een eerste werkervaring in Supply Chain of Operations en je bent klaar voor een échte uitdaging;
 • Je bent gepassioneerd door werken met mensen en je hebt aantoonbare ervaring in het coachen of het begeleiden van medewerkers;
 • Je beschikt over een vak volwassen en sturende persoonlijkheid, je weet anderen te enthousiasmeren en je slaagt erin in een fast paced, fast moving te werken;
 • Je bent de verantwoordelijk voor een werkproces of hebt ervaring met beheer van bedrijfsmiddelen;
 • Je bent resultaat gedreven, communicatief sterk en een teamplayer;
 • Je flexibiliteit laat je toe in een 3 ploegensysteem te werken.

Bij Coca-Cola vind je een aangename, open, dynamische en resultaatgerichte bedrijfscultuur met doorgroeimogelijkheden. Je werkt in een snel evoluerende, professionele omgeving die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen. Naast een vast salaris bieden wij oa een ploegentoeslag van 21%, 25 vakantiedagen en een premievrij pensioen.

 

Herken je jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct!

Wij geloven dat gelijke kansen staan voor inclusie, diversiteit en een eerlijke behandeling voor iedereen.

At Coca-Cola European Partners Netherlands we employ over 750 employees within Commercial, Supply Chain and support functions. The Dutch headquarter is located in Rotterdam, our central warehouse and manufacturing site is located in Dongen. Some of the brands you will find in our portfolio are Coca-Cola®, Fanta®, Sprite®, Chaudfontaine®, Minute Maid®, Nestea®, Fernandes® and Monster®.

Functieomschrijving

Locatie: Nederland : Noord-Brabant : Dongen (Productielocatie)

Tancha Christiaanse

Contactpersoon 06-12090378 Stuur e-mail