Operator bij Coca-Cola European Partners in Dongen (24-40 uur)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Operator en heb je relevante werkervaring? Kom werken bij Coca-Cola European Partners, ga de uitdaging aan en ontdek alle mogelijkheden!  

Ben jij klaar om met ons mee te groeien? Lees dan snel verder of verstuur direct jouw sollicitatie via de ‘’solliciteer’’ button.

Informatie

 • 24-40 uur
 • MBO
 • Productie
 • Dongen, Nederland

Succesvol het productieproces managen; van flesje tot heerlijk koud drankje

Als Operator ben je verantwoordelijk voor het controleren en bijsturen van het productieproces. Coca-Cola European Partners heeft haar productiehal zo ingericht dat jij de verantwoording neemt voor een specifieke machine binnen de productielijn. Een hele verantwoordelijkheid omdat alle producten dienen te voldoen aan de gestelde kwaliteit en volume eisen! In jouw rol als Operator / Procesoperator ben jij verantwoordelijk voor:

 • het zelfstandig bedienen, controleren en onderhouden van alle productiemiddelen Zorgdragen voor en controleren van hoogwaardig eindproduct;
 • voorkomen van storingen en oplossen van complexe storingen;
 • bijhouden van productiegegevens;
 • zorgen voor een goede overdracht aan collega operators bij een wisseling van de dienst;
 • bijdragen tot optimalisering van lijnrendementen;
 • tijdig signaleren en oplossen van mogelijke afwijkingen en/of problemen m.b.t. machines/apparatuur en onderhoud van geïnstalleerde machines;

Ben je benieuwd wat je misschien-wel-toekomstige collega’s over de baan te vertellen hebben? Neem dan een kijkje op onze pagina om alles te lezen over de ervaringen van medewerkers.

Waarom kiezen voor Coca-Cola European Partners?

Werken bij Coca-Cola European Partners staat gegarandeerd voor een leerzame en geweldige tijd, waar je terechtkomt in een leuk en gemotiveerd team. Je werkt in een informele werkomgeving met meer dan 800 inspirerende en internationale collega’s in het gezellige Brabantse Dongen. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. Heb je de ambitie door te groeien naar bijvoorbeeld Teamlead Operator of ben je op zoek naar andere uitdagingen binnen Coca-Cola European Partners? Ook hier gaan wij graag over met je in gesprek om te verschillende mogelijkheden te bespreken.

Daarnaast bieden wij:

 • een aantrekkelijk salaris;
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 15 adv, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en toeslagen bij overwerk en onregelmatige diensten;
 • verschillende doorgroeimogelijkheden en gelegenheid voor opleidingen;
 • de gelegenheid parttime of fulltime aan de slag te gaan in 3 ploegendienst;
 • een afwisselende baan, waar jij de kans krijgt aan de slag te gaan op verschillende type productielijnen.

De perfecte match; Positieve gedrevenheid met oog voor kwaliteit en veiligheid

Bij Coca-Cola European Partners waarderen wij een gezonde dosis ambitie en zien wij graag collegiale collega’s terug in het team. Wij komen graag met je in contact als jij jezelf herkent in het volgende profiel. Jij:

 • hebt een MBO niveau 3 diploma in een technische richting of bent in het bezit van een Vapro A of B;
 • Ervaring hebt opgedaan als bijvoorbeeld Machine Operator, Procesoperator, Machinebediener, Chemisch of Mechanisch Operator
 • vindt een flexibele houding vanzelfsprekend en werkt proactief, zelfstandig en nauwkeurig;

Over Coca-Cola European Partners

Als marktleider in een van de grootste FMCG-sectoren levert Coca-Cola European Partners non-alcoholische drankjes van de hoogste kwaliteit aan meer dan 300 miljoen klanten. Klanten beoordelen ons als dé nummer 1 leverancier. Het grootste merk onder CCEP is Coca-Cola, maar daaronder vallen ook frisdrankmerken als o.a. Fanta® en Sprite®. Met meer dan 24.500 enthousiaste en ambitieuze medewerkers, 13 landen waarin we werkzaam zijn en een erfenis van meer dan 100 jaar, mikken we nog dagelijks op groei.

Coca-Cola European Partners gelooft in gelijke kansen: inclusie, diversiteit en een eerlijke behandeling. Wil jij alles lezen over Coca-Cola European Partners als werkgever? Neem dan een kijkje op onze Werken-bij-Coca-Cola-pagina.

Ik heb interesse! Wat nu?!

Wij komen graag met je in contact. Je jouw sollicitatie versturen via de ‘’solliciteer button’’. Bij vragen en/of opmerkingen over de functie en de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met Daniëlle van den Berg – Kuijf (Recruiter): dvandenberg@cokecce.com of + 31 (0)6 1005 0861.

Danielle van den Berg

Contactpersoon + 31 (0)6 1005 0861 Stuur e-mail